Aktuálne ceny: Cena zlata 2381.065 USD/oz   Cena striebra 28.25 USD/oz  
  Zlaťáky    Zlaté mince zahraničia     Zlatá minca Medveď grizzly 2020 Proof (.99999)
Akcia
Limitovaná edícia
Posledný kus!

Zlatá minca Medveď grizzly 2020 Proof (.99999)

12:37
posledná aktualizácia ceny
006071
kód produktu
Pôvodná cena: 3 300,00 EUR
3 240,00 EUR
oslobodené od DPH

Skladom Vypredané
-
+


Dostupnosť na predajniach

Skladom

Zľava pri produkte je 60,00 EUR.
Zľava sa počíta vždy z aktuálnej ceny produktu, ktorá sa mení každých 5 minút. Ide o najnižšiu cenu, za ktorú je produkt za posledných 30 dní ponúkaný.

Pozrite si produkt

Podrobný popis

Grizzly - unikátne zlato rýdzosti .99999

Táto exkluzívna zlatá minca, vyrazená Kanadskou kráľovskou mincovňou v roku 2020 v kvalite proof a s hmotnosťou 35 gramov v absolútnej rýdzosti najčistejšieho 99,999 % zlata, je súčasťou série "Kanadské portréty divokej prírody". Pre druhú mincu zo série bol vybraný medveď grizly.

Na reverze mince je realisticky zobrazený medveď grizly uprostred rieky, kde loví svojho obľúbeného lososa. Grizly, spracovaný s jemnými detailmi v matnom prevedení, tak trvalo vyniká v meniacom sa prostredí vody. Kombinácia lesklých a matných častí vytvára veľmi živú ilúziu čistej hladiny a vody stekajúcej zo srsti zvieraťa. Motív dopĺňa nápis "CANADA", rok vydania a iniciály umelca "WAH".
Medveď grizly je všežravec, ale väčšinu jeho stravy tvoria plody rastlín. Jedince žijúce v oblastiach Kanady a Aljašky sú vo všeobecnosti väčšie vďaka výživnejšej časti ich stravy, ktorou sú ryby. Najmä losos im poskytuje potrebné tuky na prípravu na zimný spánok.

Na averze je tradičný portrét kráľovnej Alžbety II. od Susanny Bluntovej s nápismi "ELIZABETH II" a "D.G. REGINA". Portrét je doplnený nominálnou hodnotou "350 DOLLARS" a údajmi o rýdzosti a hmotnosti.

Minca sa dodáva vo vínovej koženkovej škatuľke spolu s očíslovaným certifikátom pravosti, v exkluzívnej limitovanej edícii iba 450 kusov pre celý svet!


Tento výrobok je súčasťou týchto súprav výrobkov:

Séria Portréty kanadskej divokej zveri Obľúbené zberateľské mince skladom Ohrozené zvieracie druhy

Špecifikácia produktu

Emisia:
2020
Hrana:
vrúbkovaná
Náklad:
iba 450 ks
Verzia:
Proof
Rýdzosť:
999.99/1000 Au
Krajina pôvodu:
Kanada
Autor:
W. Allan Hancock
Hmotnosť:
35 g
Mincovňa:
Royal Canadian Mint
Nominálna:
350 CAD
Priemer:
34 mm
Téma:
Flóra a fauna

Výkupný formulár

Radi od vás vykúpime investičné kovy zakúpené u nás ale aj u konkurencie. Naši zákazníci vždy dostanú najvyššiu možnú cenu ponúkanú v danom čase. Vyplňte formulár nižšie a my Vás budeme kontaktovať. Ďakujeme za dôveru.



Overené zákazníkmi
Dodavatelé
Obsah toho webu nie je možné v žiadnom prípade považovať za investičné doporučenie. Uverejnené články a analýzy je potrebné vnímať ako subjektívne názory zamestnancov spoločnosi SAFE HERITAGE, a.s.
3.141.199.243

Holoubek koncern